Vill du jobba med oss?

Spigo håller alltid ögonen öppna efter de bästa spel- och webbutvecklarna som vill vara med om nya utmaningar i en snabbt växande organisation.

Spelutveckling är kul. Här skapar du en interaktiv minivärld där bara din egen fantasi sätter gränserna.

Globetrotter
Globetrotter - från utkast till färdigt spel
Djungel
Djungel
Las Vegas
Las Vegas

På Spigo älskar vi att omsätta tanke i handling. Spel som Globetrotter och Djungel funderades ut runt ett köksbord i Århus i Danmark, våren 2006. Ideerna blev skisser som slutligen via Photoshop blev till den fräscha grafik du ser i spelen idag.

Vad gör Spigo?

Vi gör även spel för iPhone, iPad och Android. Om du själv skapat ett spel för dessa plattformar kan vi vara intresserade av att köpa det.

Idag utvecklar vi spel för webben, iPhone/iPad och Andriod, men vi skulle också vilja skapa spel för alla plattformar som har en publik med intresse för avkopplande spel. Vi prövar med nöje nya tekniker och förnyar oss gärna. Detta understryker också vikten av att ha medarbetare som kan jobba i en dynamisk miljö och tillgodogöra sig nya färdigheter. För tillfället utvecklar vi spel i Java, Unity, Objective C / Cocoa Touch, OpenGL, Box2D, Html5, PlayN såväl som vårt egenutvecklade Java-framework Libzard.
Om du har skapat ett spel för iPhone/iPad eller Andriod kan det också finnas intresse av att köpa det.

Atmosfären i Spigo-gemenskapen är en av de mysigaste på internet - framförallt tack vare våra härliga användare, men delvis även som ett resultat av det ramverk vårt skickliga .NET-team har skapat. De ser noga till att Spigo alltid har de coolaste funktionerna och håller sig alltid uppdaterade så att webbplatsen alltid är fräsch och modern. Vi jobbar redan med nästa genomgripande förändring som återigen kommer att lyfta Spigo till den senaste utvecklingsfronten, design- såväl som funktionsvis!

Vi vill ha med dig i vårt team

Om du någonstans där ute redan jobbar med spel eller webbplatser, på fritiden eller professionellt, och om du är bra på det du gör, då kanske du skulle kontakta oss. Vi föreställer oss att du har en bakgrund i datavetenskap, mjukvaruutveckling eller liknande. Skicka epost till Michael (spelansvarig) eller till Kasper (CEO) och berätta lite om dig själv.

Det är viktigt att du är passionerad när det kommer till vad du gör och att du har ambitionen att bli en del av ett vinnande team. Vi har alltid varit ett tätt sammansvetsat team och vill gärna fortsätta med det. Därför betyder det mycket för oss att varje spelpjäs kan utgöra en avgörande skillnad på spelplanen.