Villkor

Regler och villkor för användande av Spigos webbplats och spel

 1. Villkor
  1. Villkoren på denna sida gäller alltid vid användande av Spigos webbplats.
  2. Spigo förbehåller sig att ändra villkoren utan föregående meddelande. Det är alltid de nyaste villkoren som gäller.
  3. Villkoren måste godkännas innan en profil hos Spigo kan skapas samt vid all användning av Spigos webbplats.

 2. Medlem
  1. När en profil skapas måste information anges korrekt när så krävs.
  2. Om någon annans epostaddress används när profilen skapas kommer detta omedelbart att polisanmälas med information om IP-adress och tid för registreringen.
  3. Spigo förbehåller sig rätten att sända ut nyhetsbrev via epost.
  4. Spigo har rätten att avaktivera ditt konto om du redan har mer än ett aktivt konto. Det är heller inte tillåtet att dela profiler mellan två eller flera personer.
  5. Spigo förbehåller sig rätten att radera en profil utan föregående varning om medlemmen inte följer reglerna. Beslutet är inte förhandlingsbart, tar inte hänsyn till eventuellt Guldmedlemskap och tas ensidigt av Spigo.

 3. Profil
  1. Fotografier som sparas på Spigos webbplats i en profil får inte vara pornografiska, onyktra eller allmänt förargelseväckande.
  2. Profilbilden ska föreställa antingen den person som profilen tillhör eller vara skapad i avatarmakaren. Ett foto ska vara förhållandevis nytaget och välliknande.
  3. Spigo förbehåller sig rätten att exponera en profil på webbplatsen eller facebook, t ex på medlemmens födelsedag eller vid spelvinst.

 4. Spel
  1. Spigo frånsäger sig allt ansvar för misstag, fel och skador av alla slag som spel och/eller webbplats orsakar. Allt användande av webbplatsen och spelen sker på egen risk.
  2. Däremot kommer Spigo alltid att försöka korrigera fel och skador och lyssna till medlemmarnas kritik och önskningar om förbättringar.
  3. Det är inte tillåtet att använda elektroniska eller mekaniska verktyg som i någon form, direkt eller indirekt, automatiskt eller på något annat sätt ersätter spelaren i spelen. Om det finns en befogad misstanke om att detta sker kommer överträdelsen att polisanmälas omgående, ytterligare juridiska åtgärder kommer att vidtas så långt Spigo finner det nödvändigt.

 5. Vinster och insättningar
  1. Priser som vunnits hos Spigo.se kan inte skickas eller överföras utanför Sverige. Spigos som vunnits på denna webbplats kan inte överföras till andra Spigoländer.
  2. Inaktiva Spigo-konton kan inte lagra pengar på obestämd tid. Varje månad kommer en avgift på 50,00 SEK att dras från ett inaktivt Spigo-konto med positiv penningkapital. Ett konto anses vara inaktivt om ägaren inte har loggat in på ett år. Dessutom måste eventuellt kontosaldo som överstiger 1000,00 SEK tas ut inom en månad eller så kommer spelaren att förlora rätten till uttag.

 6. Kommunikation på Spigo
  1. Det är inte tillåtet att annonsera, sälja något eller ha material som är stötande för andra i din profil. Denna regel gäller också alla andra platser där andra medlemmar kan ta del av det du skriver och laddar upp. Vi förbehåller oss rätten att radera material vi bedömer som olämpligt.